По-голямата част от тях са специалисти, които  работят в сферата

...
По-голямата част от тях са специалисти, които  работят в сферата
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Созопол Георги Пинелов разчита на силен и мотивиран екип

По-голямата част от тях са експерти, които  работят в областта на туризма, стопанската система, строителството

Политическа партия " ИТН " записва в ОИК -Созопол мощна листа, в която вземат участие представители на обитаемоте места в общината, подготвени да работят с разум и сърце за развиването и просперитета на община Созопол, а претендентът за кмет и лидер на бъдещите общински съветници  Георги Пинелов е най-сериозният конкурент на сегашното ръководство на вота на 29 октомври.

Екипът, с който  досегашният ръководител на Общински съвет Созопол Георги Пинелов влиза в изборната конкуренция е рационално комбиниране на мъдростта на опитните и силата и визионерството на младите.

По-голямата част от тях са експерти, които  работят в областта на туризма, стопанската система, строителството. Сред тях има педагози, инженери, икономисти, мениджъри. Това са хора, които познават проблемите в община Созопол и имат визия за тяхното решение.

Има Такъв Народ в Созопол издигат претенденти за кметове на осем обитаеми места. Сред тях е сполучливият с четири мандата Иван Пазвантов, който ще пази ползите на с. Равадиново. Във втория по величина град  в общината Черноморец претендент е младият и упорит Ивайло Янчев. За победа в с. Атия, Георги Пинелов ще разчита на младата и напориста Михаела Стоянова, а за с. Крушевец уважаваният Гинко Бошнаков. Още една дама от екипа на Георги Пинелов е претендент за кмет, това е Мария Георгиева, която се изправя в с. Индже челник в изборна конкуренция с дългогодишния кмет. За доверието на жителите на с. Росен ще се бори Павел Янчев, а младият и деятелен Димитър Гайдарджиев е претендентът на Има Такъв Народ в с. Габър.

" Разнообразието от хора на разнообразни възрасти, специалности и представители на всички обитаеми места в община Созопол е една от мощните страни на моя екип ", споделя претендентът за кмет на  община Созопол  и лидер на листата Георги Пинелов и прибавя: " Това е гаранция, че ползите на всяко обитаемо място и  на всички поданици на нашата община ще бъдат показани и предпазени ".

" Общото сред всички в моя екип е желанието и твърдото желание да бъдат спечелили. Но тази победа не е самоцел, тя е началото на един развой за рестартиране капацитета на жителите и на естествените и стопански дадености на община Созопол. Община Созопол е наша идея, най- значими са ползите на жителите на общината и нейното развиване ", безапелационен е Георги Пинелов.

Номерът в бюлетината, с който ще се явят на изборите претендентите за кметове и за общински съветници от екипа на Георги Пинелов  е 21.

Листа на  претенденти за общински съветници на " ИТН " за община Созопол:

1.         Георги Леонидов Пинелов

2.         Желязко Иванов Иванов

3.         Росен Николов Костов

4.         Янчо Русков Георгиев

5.         Георги Веселинов Георгиев

6.         Ренета Атанасова Стоева

7.         Георги Иванов Ставрев

8.         Диана Михайлова Ефтимова

9.         Марче Николова Кирякова

10.       Елисавета Димитрова Дренкарова

11.       Асен Дончев Велев

12.       Ивайло Янчев Янчев

13.       Димитър Иванов Янчев

14.       Николай Богомилов Енчев

15.       Стефан Стоянов Минчев

16.       Димитър Георгиев Гайдарджиев

17.       Иван Николов Пазвантов

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР